Bal oldali blokk

ProX SLS 500

Építési méret: 381*330*460 mm
Rétegvastagság: 80 - 150 mikron
Anyag: Duraform ProX termoplasztik
Eljárás: SLS

ProX SLS 500 3D produkciós nyomtató

ProX SLS 500 3D produkciós nyomtató

SLS (Selective Laser Sintering) produkciós 3D nyomtatók

A 3D Systems ProX™ SLS 500 típusú SLS nyomtatókkal erősebb alkatrészek gyárthatóak kiváló és konzisztens mechanikai tulajdonságokkal, függetlenül a 3D építési pozíciótól. A 3D Systems produkciós megoldásai az SLS rendszerek között a legsimább felületet, a legnagyobb felbontást és a 3D nyomtatott tárgyakon a legszebb éleket biztosítják.

Gazdaságos megoldás termelésre, sorozatgyártásra.

ProX SLS 500
ProX 500 SLS 3D printerA ProX 500 az SLS pontosság és szívósság új szabványa. Célja a teljesítmény és pontosság növelése.
A ProX 500 nyomtatót együtt fejlesztették a DuraForm® ProX PA termoplasztik anyaggal, ami képes kiváló minőségű hőre lágyuló műanyag alkatrészek előállítására. A végfelhasználásra szánt vagy a funkcionális prototípus termékek alkalmazhatóak a repülőgépiparban, az orvosi, az ipari tervezésben és számos más területen.

A ProX SLS 500 sorozatú 3D nyomtatóhoz több féle alapanyag használható:

  • DuraForm® ProX PA – Extra erős és tartós mérnöki műanyag. Funkcionális prototípusokhoz kiemelkedő mechanikai tulajdonságokkal.
  • DuraForm® ProX GF – Poliamid (nylon) műanyag üveg adalékkal, amely merevebb és ellenállóbb a hőmérséklet okozta vetemedésnek. Ideális funkcionális alkatrészekhez.
  • DuraForm® ProX HST - Kompozit alapanyag nagy merevséggel és hőállósággal.Additive Manufacturing

A teljesen automatizált por kezeléssel, újrahasznosítással és anyagfelhasználás nyomon követhetőségével a 3D Systems produkciós gyártási rendszerei növelik a termelést és a lehető legnagyobb hatékonyságot biztosítják.

Részletekért, árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ár: 0,00Ft

Jobb oldali blokkok

Copyright (c) Digit Bt., Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu