3D nyomtató

3 D nyomtatás - 3 D nyomtató - 3 D printer - 3 D printing
3D nyomtatók - 3D nyomtatás

A 3D nyomtató olyan gyors prototípus készítő gép, amely tökéletes mását - egy valóságos, kézbe fogható térbeli tárgyat - képes elkészíteni a számítógépen tervezett 3D-s modellnek. A Digit minden feladatra kínál 3D nyomtatót. A legolcsóbb, otthonra vagy hobby célra szánt készülékektől a professzionális additív gyártáshoz fejlesztett rendszerekig.
Az itt található eszközök közös jellemzője, hogy additív úton, vékony rétegek egymásra helyezésével építik fel a kívánt háromdimenziós testet. Az eljárások különbözőek, szakembereink segítenek kiválasztani az Önnek legoptimálisabbat.


A 3D nyomtatás (3DP) a gyors prototípuskészítés (RP, 'rapid prototyping') legújabb eszköze. A gyors prototípus gyártás mellett használható a vizualizáció, koncepció-modell, termékminta, öntőforma készítés területén. A térnyomtatás hasznos a végeselem analízis (FEA, 'finite element analysis') és a funkcionális tesztelés szakembereinek, de jelentős az orvosi, fogászati alkalmazása is.

Árakért, információkért írjon.

A 3D nyomtatás a gyártás jövője, meghatározó lesz a gyorsabb, egyedibb termékek előállításában. Érdemes minél előbb megismerkedni vele. Kínálatunkban a legegyszerűbben használható otthoni eszközöktől a termelésben is alkalmazható professzionális 3D printerekig megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbbet.

3D Factories 3D nyomtatók

(FDM technológia, ABS és PLA alapanyagok)
 • Az EASY3DMAKER-el valódi tárgyakat készíthet egyszerűen és olcsón. Az EASY3DMAKER egy cseh 3D nyomtató versenyképes áron és versenyképes nyomtatási minőséggel.
  3d nyomtatás könnyen és olcsón
 • A PROFI3DMAKER az EASY3DMAKER 3D nyomtató nagytestvére. 400 x 260 x 190 mm építési mérete ideálissá teszi építészeti és dizájn alkalmazásokhoz, alkatrészgyártáshoz.
  Profi3DMaker

3D Systems személyi 3D nyomtatók


Személyi 3D nyomtatók
: Cube, CubePro, EKOCYCLE Cube
(PJP, FTI technológia)
 • Nyomtassa ki saját háromdimenziós terveit a plug-and-play Cube személyi 3D nyomtatóval. Gyerekjáték az egész.
  3D Systems CUBE 3
 • CubePro. 3 féle alapanyag. 1,2 vagy 3 extruder. Kontrollált nyomtatótér. Hobbistáknak és mérnököknek is.
  Cube Pro 3D Printer

3D Systems professzionális 3D nyomtatók por alapanyaggal


Mono és színes 3D nyomtatók
: ProJet x60 sorozat (CJP)
A ProJet x60 3D nyomtatók képesek valódi színes modell előállítására is. Ezek a 3D nyomtatók, olyan számítógép-vezérelt berendezések, amelyek a rétegenként egymásra helyezett porréteget megfelelő kötőanyaggal rögzítve valós, térbeli testet állítanak elő.
 • A ProJet 260c a legolcsóbb színes térnyomtató. 64 színű 236 x 185 x 127 mm méretű térbeli modelleket épít fel verhetetlen áron.
  ProJet260c
 • A ProJet 360 egy gazdaságos, automatizált, irodai monokróm térnyomtató. Hatékony megoldás egyszínű fehér 3D nyomtatásra.
  ProJet360 3d printer
 • A ProJet 460Plus egy hatékony, automatizált, színes térnyomtató, amely a valódi színes 3D nyomtatást bárkinek elérhetővé teszi. A legolcsóbb színes térbeli nyomtatásra alkalmas komplett rendszer a piacon.
  projet460plus full-color 3D-s nyomtatás
 • Teljesen automatizált színes irodai térnyomtató - megoldás a legkritikusabb feladatokhoz. A legnagyobb színterjedelem és nagy modellméret!
  ProJet660Pro
 • A legnagyobb modellméret! 44322 köbcentis építés térfogat. Több, mint 6 millió nyomtatható színárnyalat.
  Projet860pro

3D Systems professzionális 3D nyomtatók műanyag vagy viasz alapanyaggal


Professzionális 3D nyomtatók
: ProJet 1200 (micro-SLA), ProJet 3500 (MJM), ProJet 5000 (MJM), ProJet 6000 (SLA), ProJet 7000 (SLA)
 • Micro-SLA térnyomtató kis méretű, de részletgazdag modellek készítésére. Ideális az ékszerkészítésnél, az elektronikai alkatrészgyártásnál vagy a fogászatban. Műanyag alkatrészek vagy kiégethető öntőminták előállításához javasoljuk.
  ProJet 1200
 • 3D Systems ProJet MJP 2500 és 2500 Plus 3D nyomtatók
 • 3D Systems ProJet 3510 professzionális 3D nyomtató-család. Sokféle célra használható megoldások, pl. koncepcionális tervezés, dizájn, formahelyesség- és illeszkedés vizsgálathoz, öntőminta készítés, közvetlen öntészet.
  3D Systems Projet 3510 (3500 sorozatú) 3D nyomtatók
 • 3D Systems ProJet 3600 professzionális 3D nyomtató-család. Nagy teljesítményű berendezések amelyek képesek a legfinomabb részletek megjelenítésére is.
  3D Systems ProJet 3600 MJP 3D printer
 • 3D Systems ProJet 5000 professzionális 3D nyomtató - nagy építési méretű, nagy termelékenységű gép gyors prototípusgyártáshoz, kisszériás egyedi alkatrészgyártáshoz.
 • Többféle anyaggal képes egyszerre térbeli testeket felépíteni az új MultiJet Printing eljárással dolgozó ProJet 5500X.
  ProJet 5500X
 • 3D Systems ProJet 6000 professzionális 3D nyomtató - az első crossover nyomtató. Precíz, kiváló minőségű professzionális 3D nyomtatáshoz SLA technológiával.
  SLA 3D printer
 • 3D Systems ProJet 7000 professzionális 3D nyomtató. Nagy méretű, nagy precizitású sztereolitografikus eszköz, sokféle alapanyaggal.
  Projet 7000 SLA 3D printer

3D Systems produkciós 3D nyomtatók


sztereolitográfia (Stereolithography, SLA), lézer szinterezés (Laser Sintering, SLS), közvetlen fém olvasztás (Direct Metal, SLM), voxelJet (voxelJet Systems)
Produkciós 3D nyomtatók
: iPro 8000, ProX, sPro, ProJet 6000HD, ProJet 7000HD, voxelJet, Phenix

3D szoftverek

 • A gyors prototípuskészítés és gyors prototípus gyártás (RP&M, rapid prototyping és manufacturing) nem csupán a berendezés birtoklását jelenti, amely gyorsan képes tárgyakat fölépíteni. Az RP&M egy olyan folyamat modernizálása, amely az ajánlattevéssel, adatkonverzióval, gyártás előkészítéssel kezdődik és magába foglalja a termelés megtervezését és a minőség ellenőrzést is.
  Magics Rapid Prototyping szoftver

ZPrinter 3D nyomtatók


A Z Corporation ZPrinter 3D nyomtatóit már nem gyártják. A ZPrinter sorozatú nyomtatók utódait a 3D Systems ProJet x60 néven gyártja.


Z, Z 400, Z 406, Z 810 3D Printer, Zprinter 310 / DESIGNmate Mx,  ZPrinter 310 Plus, Zprinter 450, Spectrum Z510 / Designmate Cx, ZPrinter 650, ZPrinter 150, ZPrinter 250, ZPrinter 850 3 D nyomtató és a ZPrint, ZEdit, ZEdit Pro a 3D Systems (korábban Z Corporation) márkanevei. (c)

Solidscape, T76, T612, D76, R66, Click-It, preXacto, Benchtop, ModelWorks, InduraCast, InduraFill, InduraBase a Solidscape Inc. bejegyzett márkanevei vagy márkanevei. (c)térnyomtató, térszkenner kereskedelmi képviselet és szerviz3D Systems3d factories
A Digit Számítástechnika a 3D Systems, (korábban Z Corp. és Bits from Bytes), ill. a 3D Factories hivatalos magyarországi viszonteladója és márkaszervize.

Jobb oldali blokkok

3D NYOMTATÁS

Mire használható?

Hogyan működik?

Mit lehet 3D nyomtatóval nyomtatni?

Kérdése van? Ajánlatot kér?

REFERENCIA

Nemetschek Allplan

MOME


Merre tart a fejlődés?

Érdekességek, hírek a 3D nyomtatás gyorsan változó világából.
Ha érdekli az additív gyártás, gyors prototípuskészítés, kövessen minket a facebookon is.

www.facebook.com/Digit.Bt

VIDEO

Tekintse meg video összeállításunkat Youtube csatornánkon a 3D szkennelésről, 3D nyomtatásról.

Copyright (c) Digit Bt., Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - hu