Nagyformátumú grafikus szkenner

csoportmunka, szkennelés, sikerA CCD technológiájú nagyformátumú Contex szkennerek a legjobb képminőséget biztosítják a művészi alkotások, nagyméretű fényképek, térképek, rajzok, de még a vastag, összehajtogatott vagy gyűrött dokumentumok beolvasásához is.

(Itt a CCD érzékelős szkennerek találhatóak csak. A CIS technológiával ellátott nagyformátumú szkennerek itt találhatóak.)


Contex CCD érzékelős szkennerek

  • Hatékony módszer a felbecsülhetetlen értékű műalkotások szkennelésére múzeumoknak, művészeti galériáknak, másolószalonoknak és másoknak is.
  • HD Ultra X sorozatú 36" és 42" szkennerek: a legjobb képminőség, termelékenység, sokoldalúság. A HD Ultra X széles formátumú szkennereket azoknak tervezték, akik sokat szkennelnek, igénylik a minőségi maximumot és minden munkát meg akarnak tudni csinálni. A HD Ultra X a piac leggyorsabb széles formátumú szkennere.
    HD Ultra X 36 & 42
  • HD Ultra X szkenner: új kategória a nagyformátumú képi beolvasásban. Valódi 60 hüvelyk széles színes CCD szkenner. Az eddigi legnagyobb és leggyorsabb szkenner. Hatékony, gyors, sokoldalú.
    HD Ultra X 60

Contex szoftverek

  • Nextimage, a Contex szkennerek felhasználói szoftvere. Nem csak szkennelni lehet vele, de javítja a képminőséget, másol, nyomtat, emailt küld, megosztja a dokumentumokat.
    Nextimage
Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu