3D eszközök

3D megjelenítés

A 3D dekoráció és megjelenítés professzionális eszközei

A Digit Számítástechnika a széles formátumú digitális vizuális megjelenítés eszközeinek specialistája. A 2D eszközökön kívül a virtuális és valós 3D térbeli megjelenítéshez szükséges nagy méretű számítógép-perifériákkal (habvágó, marógép, térnyomtató) és kiegészítőikkel is kiszolgálja partnereit.

3D szkennelés Habvágás Marás Polírozás

Mobil, hordozható 3D lézerszkennerek.
Az álványt nem igénylő eszközökkel egyszerűen digitalizálhat.
A "reverse engineering", archiválás, restaurálás hasznos eszköze.

Egy izzószálas habvágó géppel extrudált és expandált polisztirol habból háromdimenziós alakzatokat, térhatású plasztikus betűket, forgástesteket, díszítő léceket, épületdíszeket, díszleteket vághat ki. A közepes- és nagyméretű Coner CNC marógép és gravírgép lehetővé teszi 2,5D és 3D felirat, élvilágító tábla, dombormű, bútorfront marását plexiből, fából, puha fémből. Kézi erővel a bútorpolírozás fárasztó tevékenység, de kiválthatja a hatékonyabb, jobb minőséget biztosító megoldásunkkal. Magasfényű bútorfrontok, ajtók készítéséhez a Coner MPol automata polírozógépeit ajánljuk.
3D szkennerek habvágók, felületvédelem marógépek, gravírozógépek csiszoló- és polírozógépek
térszkennelés, térszkenner habvágás, habvágó marás, CNC maró csiszolás, polírozás
Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu