Nagyformátumú CAD / GIS szkenner

CIS szkenner a hatékony munkáhozNagyméretű színes térképek, műszaki rajzok, tervek, régi dokumentumok szkennelésére, archiválására, megosztására alkalmasak az iparág vezető Contex cég 24", 36", 44" széles  CIS technológiájú szkennerei.

A megfelelő megoldás elsősorban a beolvasandó eredetiktől függ. Nem mindegy, hogy vonalas rajzokat, elavult fénymásolatokat, térinformatikai ábrákat vagy művészi grafikákat, fotókat kell-e beszkennelni. A Digit munkatársai készséggel segítenek kiválasztani az ideális megoldást.
(Erről az oldalról csak a CIS szkennerek érhetőek el. A CCD technológiájú széles-formátumú szkennerek itt találhatóak.)

Contex CIS szkennerek

 • A nagy síkágyas felület, a gyors beolvasási sebesség, a rendkívül sokoldalúan használható dizájn teszik az IQ FLEX szkennert tökéletes megoldássá az igényes felhasználóknak. Megóvhatja értékes, törékeny eredetijeit: gyöngéden helyezze őket a szkenner nagy lapos felületére. Könyvek, nagyméretű dokumentumok digitalizálásának tökéletes eszköze.
  A2 (A1) színes síkágyas szkenner
 • A1 és A0 méretű szkennerek. Időt és helyet takaríthat meg ha méretes mérnöki dokumentumait, műszaki rajzait házon belül tudja beszkennelni. Könnyű és kompakt kivitelű, gazdaságos megoldás szkenneléshez, archiváláshoz, dokumentumok megosztásához, felhőben tárolásához.
  SD One + gazdaságos szélesformátumú szkenner
 • A nagyformátumú szkennelés, másolás és kommunikáció új olcsó módja.
  A1 méretű egyszerűen használható, nagy felbontású, robusztus szkenner a legalacsonyabb áron.
 • A széles formátumú 5. generációs Contex CIS szkennerek megnövelt sebessége még nagyobb termelékenységet biztosít. Hatékony eszközök a szkennelési és archiválási feladatok házon belüli elvégzéséhez. Műszaki dokumentumok, térképek digitalizálásához. Nagyformátumú munkacsoportos szkenner.
  Contex IQ Quattro X 36" és 44" szkennerek

Contex szoftverek

 • Nextimage, a Contex szkennerek felhasználói szoftvere. Nem csak szkennelni lehet vele, de javítja a képminőséget, másol, nyomtat, emailt küld, megosztja a dokumentumokat.
  Nextimage

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu