Bal oldali blokk

ProJet MJP 2500
ProJet MJP 2500PLUS

Építési méret: 295*211*142mm
Rétegvastagság: 32 mikron
Anyag: VisiJet M2 rigid vagy elasztomer műanyag

ProJet MJP 2500 sorozatú műanyagos 3D nyomtatók

ProJet MJP 2500 sorozatú műanyagos 3D nyomtatók

A ProJet® MJP 2500 sorozat a 3D Systems "MultiJet Printing (MJP)" rendszerű 3D printereinek 2016-ban bevezetett legújabb családja.

plasztik modellek gyártása

A ProJet MJP 2500 és a ProJet MJP 2500 Plus egyesíti a professzionális színtű háromdimenziós nyomtatási lehetőséget a megnyerő árral, a iroda-barát kivitellel, a rendkívül egyszerű anyagkezeléssel. Az eredmény rendkívül precíz, használható kemény műanyag vagy elasztomer tárgyak. A 2500-as sorozatú gépekkel nagy felbontású 3D-s modelleket, funkcionális prototípusokat, a fröccsöntöttekkel egyező minőségű alkatrészeket gyárthat igény szerint. Mindkét nyomtatóhoz használható a robusztus és sokoldalú VisiJet® M2 tartós fekete és fehér színű műanyag alapanyag. A ProJet MJP 2500 Plus-hoz ezeken kívül választhat átlátszó rigid műanyagot vagy rugalmas, kiválóan nyújtható elasztomer anyagot fekete és natúr színben.

MJP EasyClean System

A MultiJet nyomtatóknál a támaszanyag eltávolítása igen egyszerű. Az új MJP EasyClean System segítségével a könnyedén eltávolíthatja a támaszanyagot kevesebb, mint fél óra alatt. Két fűtőegység gőzzel és szójaolajjal kiolvasztja a viasz támaszanyagot, anélkül, hogy kézi munkára lenne szüksége vagy megsérülne a kinyomtatott darab.

ProJet MJP 2500 és ProJet MJP 2500 Plus 3D nyomtatók

Vegye kézbe ötleteit!

Valósághű, funkcionálisan használható alkatrészek előállítása a tervezési folyamat során soha nem volt gyorsabb vagy egyszerűbb.  A ProJet® MJP 2500 sorozat - a 3D Systems cég MultiJet Printing (MJP) fajtájú 3D printereinek legújabbja - egyesíti magában a professzionális nyomtatási minőséget, a kedvező árat, az iroda-barát megoldást és az egyszerű utómunkálatokat.

Nagyszerű professzionális modellek

Készítsen precíz darabokat az irodájában, a CAD modellnek tökéletesen megfelelő minőségben és pontosságban, műanyag vagy elasztomer alapanyagokból. A kész modell tökéletesen alkalmas funkcionális tesztelésre valós körülmények között.

Gyorsan

Ezt a nyomtatót napi 24 óra, heti 7 nap használatra tervezték, hogy gyorsabban hozzájusson a jobb termékekhez. A ProJet MJP 2500 sorozat ipari nyomtatófeje és optimalizált nyomtatási tulajdonságai háromszor akkora nyomtatási sebességet tesznek lehetővé, mint egyéb hasonló berendezések.

Egyszerűen

A ProJet MJP 2500 3D nyomtatókat a nagy teljesítményű 3DSprint™ nyomtató-szoftver hajtja. Az új MJP EasyClean System készülékkel a támaszanyag kevesebb, mint fél óra alatt leoldható a kinyomtatott modellről, manuális munka nélkül. A gyorsabb és tisztább utómunka leegyszerűsíti a munkát. Még aznap ellenőrizheti a számítógépes dizájn megfelelőségét a legfinomabb részletekben gazdag modellel.

Ár: 0,00Ft

A műszaki specifikáció a letölthető adatlapokon található.

A MultiJet Printing (MJP) a 3D Systems gyors prototípuskészítési eljárása. Alkalmas nagy felbontású, sima felületű, komplex geometriájú műanyag testek előállítására. Az eljáráshoz csak fotópolimer alapanyagokra és UV-fényre van szükség.


Az MJP eljárással nyomtatott alkatrészek sima felületűek és rendkívűl részletgazdagok. Mechanikai tulajdonságaik lehetővé teszik a 3D nyomtatott alkatrész tesztelését, forma és illeszkedés vizsgálatát is.

Az MJP nyomtató részei: a piezo nyomtatófej (hasonlít a tintasugaras nyomtatókéhoz), a tálca (a platform, amire nyomtat), az UV lámpa, és a simító.

A minden 3D nyomtatási eljárásnál a nyomtatáshoz szükséges 3D CAD fájlt vékony szeletekre (réteg, layer) bontják.
Az MJP nyomtató a fájl layer-einek megfelelően UV fényre keményedő folyékony műanyagot helyez le a nyomtató-platformra. A fennmaradó felületre pedig viasz támaszanyag kerül a nyomtatófej fúvókáiból.
Az anyagokat rétegenként UV fénnyel stabilizálják.
Ha egy réteg elkészült a nyomtatótálcát lejjebb süllyesztik, s kezdődik a következő réteg nyomtatása. Létrehozva rétegről-rétegre a kész műanyag és/vagy viasz tárgyat.

A viasz támaszanyag könnyen kiolvasztható, kimosható. Speciális utókezelésre nincs szükség.

A kész MJP tárgy géppel megmunkálható, fúrható, festhető, krómozható vagy használható öntőmintának.

Nyomtatási alapanyagokProJet MJP 2500 ProJet MJP 2500 Plus
VisiJet® M2 RWT (Rigid White) kemény
fehér
+ +
VisiJet® M2 RBK (Rigid Black) kemény
fekete
+ +
VisiJet® M2 RCL (Rigid Clear) kemény
átlátszó

+
VisiJet® M2 EBK (Elastomeric Black) gumiszerű
fekete

+
VisiJet® M2 ENT (Elastomeric Natural) gumiszerű
natúr

+
kemény fehér kemény fekete
VisiJet M2 RWT VisiJet M2 RBK
kemény átlátszó
VisiJet M2 RCL
szilikon-szerű gumihoz hasonló
VisiJet M2 ENT VisiJet M2 EBK
A nyomtatási anyagok műszaki paraméterei a letölthető adatlapon találhatóak.

Jobb oldali blokkok


Kérdezzen!
Kérjen ajánlatot!


MIÉRT JÓ VÁLASZTÁS AZ MJP?

  • a legnagyobb precizitású darabok
  • a legjobb minőségű alapanyagok
  • a legalacsonyabb összköltség
  • a legnagyobb teljesítmény
  • irodabarát működtetés
Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu