Canon 11+1, 8 színű Lucia PRO tintarendszer

Canon 11+1, 8 színű Lucia PRO tintarendszer

A Canon imagePROGRAF PRO-1000, PRO-2000, PRO-4000 nagyformátumú fotónyomtatók tintarendszere.

A Canon LUCIA PRO 11+1 tintás rendszer garantálja a fényképek valósághű nyomtatását. A LUCIA PRO új fejlesztésű mikrokapszulás alapanyaga szélesebb színskálát és több részletet biztosít mint valaha. A színek széles dinamikatartománya és a sötétebb területek részletei lehetővé teszik, hogy fotóinak legapróbb részletei is megjelenjenek a nyomatokon, 10×15 cm-es lapoktól A2-es méretig.

12 szín
A LUCIA PRO főbb előnyei:
  • simább, egységesebb fényes felület

  • még nagyobb karcállóság

  • a sötét árnyalatok jobb reprodukálása

  • alacsonyabb szemcsézettségJavított fényvisszaverés és kevesebb bronzhatás

A Canon Chroma Optimizer tintatechnológiával fényes papírra nyomtatva egységesen fényes eredmények érhetők el. A kinyomtatott képre alkalmazva az átlátszó Chroma Optimizer kiegészítő tinta szabályozza a felszín csillogását, ezáltal természetes színvisszaadást garantál a felületkezelt nyomatoknak. Az eredmény: mély feketeszín-sűrűség és nemkívánatos bronzhatás nélküli fotónagyítások.


A videó bemutatja a Chroma Optimizer színtelítettség-optimalizáló tinta működését.


Kiváló fekete-fehér nyomatok

A LUCIA PRO tintarendszerben négy monokróm tinta található (PBK fotófekete, MBK mattfekete, GY szürke, PGY fotószürke). Használatukkal gyönyörű, semleges árnyalatú fekete-fehér nyomatokat készíthet.
# meghatározások a Digit KISOKOSban: bronzosodás, metaméria, PANTONE, RIP

Ár: 0,00Ft
Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu