Magiclée fotópapírok

Magiclée fotópapírok

PVC-mentes mikroporózus fotópapírokA Magiclée Siena termékek a legújabb fejlesztések eredményét tükrözik a jövő generációs gyantás bevonatú ('resin coated', RC), mikropórusos felületű fotópapírok között.

Különleges bevonatuk élénk színeket és azonnali száradást eredményez pigmentes tinták használatánál is! Tartós, stabil képeket adnak. Nagyméretű, nagyfelbontású fényképnagyítások kiváló médiumai. Ugyanaz a fotópapír használható a legtöbb thermal és piezo inkjet nyomtatóhoz, beleértve a legnépszerűbb Canon imagePROGRAF, Epson Stylus vagy Hewlett-Packard DesignJet sorozatú nagyformátumú nyomtatót.


minőségi inkjet fotópapír

SIENA 200L Instant Dry Medium Lustre Photo Paper

202 g/m2 selyemfényű fotópapír. Dye és pigmentes tintához is. Kompatibilis a legtöbb thermal és vízbázisú piezo nyomtatóval. Azonnal száradó mikroporózus felület. Általánosan használható.


SIENA 200G Instant Dry Medium Gloss Photo Paper

202 g/m2 fényes fotópapír. Dye és pigmentes tintához is. Kompatibilis a legtöbb thermal és vízbázisú piezo nyomtatóval. Nagy sebességű thermo és piezo tintasugaras nyomtatókhoz. Élénk színek, azonnali száradás még pigmentes tintánál is. Általánosan használható.


SIENA 250L Instant Dry Premium Lustre Photo Paper

251g/m2 selyemfényű vastag fotópapír, prémium minőség. Dye és pigmentes tintához is. Kompatibilis a legtöbb thermal és vízbázisú piezo nyomtatóval. Azonnal szárad. Mikropórusos felületű.


SIENA 250G Instant Dry Premium Gloss Photo Paper

255g/m2 fényes vastag fotópapír, prémium minőség. Dye és pigmentes tintához is. Kompatibilis a legtöbb thermal és vízbázisú piezo nyomtatóval. Azonnal szárad. Rendkívül élénk színek, azonnali száradás még pigmentes tintánál is. Mikropórusos felületű.


MASTER PHOTO Lustre 300g Instant Dry Premium Photo Paper
(a korábban SIENA 270 Pearl Instant Dry Premium Photo Paper forgalmazott papír utódja)

300g/m2 gyöngyházfényű fotópapír, prémium minőség. Dye és pigmentes tintához is. Kompatibilis a legtöbb thermal és vízbázisú piezo nyomtatóval. Azonnal szárad. Nagy sebességű thermo és piezo tintasugaras nyomtatókhoz. Rendkívül élénk színek, azonnali száradás még pigmentes tintánál is. Mikropórusos felületű.PVC-mentes nyomtatható anyagok

Ár: 0,00Ft

Jobb oldali blokkok

TIPP

A Magiclée Siena fotópapírok alkalmasak kiváló minőségű, értékes giclée műalkotások készítéséhez.


A Siena fotópapírok nem kompatibilisek a Clearstar ClearShield és ClearJet laminálófolyadékokkal. Ha felületvédelemre van szükség, akkor hideg öntapadós laminálófóliát használjon.

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu