Neolt

Neolt Factory, Bergamo, Olaszország Az olasz NEOLT 1941 óta dolgozik a grafikai és a nagyformátumú nyomtatás területén, először A0 analóg és digitális fénymásolók, rajzgépek, heliografikus másológépek, rajzasztalok, irodai bútorok és irodai eszközök (pl. trimmerek, hajtogatógépek) gyártásával kezdte. Később a fejlesztés középpontjába a nagy formátumú UV nyomtatók és befejező rendszerek (pl. lamináló gépek) kerültek. 

A Digit Számítástechnika az olasz NEOLT Factory srl. hivatalos disztribútora és márkaszervize.

Vágógépek (papírvágó trimmerek, habkartonvágók, elektromos trimmerek)

Lamináló gépek

Ponyvahegesztő gépek, tekercselők

 • Neoweld impulzushegesztő gép nagyméretű műanyag ponyva, banner hegesztéséhez. Precíz és tökéletes ponyvahegesztés gyorsan és gazdaságosan. Digitálisan programozható, hatékony megoldás. Nagyméretű ponyvahegesztő a nagyfrekvenciás hegesztők árának töredékéért!
  Neolt Neoweld impulzushegesztő

Másológépek

Hajtogatógépek (nagyformátumú tervrajzhajtogatók)

 • Az "EB" sorozatú hajtogatógépek gazdaságosak, félautomaták és csak 50W fogyasztásúak. A szabad formátumú hajtogatás mellett a DIN 824 szabványnak megfelelő előredefiniált hajtogatási módokat is ismeri.
  gazdaságos papírhajtogató
 • Kézi adagolású, automata, gazdaságos kompakt kivitelű nagyformátumú rajzhajtogató. Szabadalmaztatott innovatív hajtogató szerkezet, mely alkalmas mérnöki irodák igényeinek kielégítésére vagy szolgáltatás nyújtásához.
  laphajtogató
 • Profi, sokoldalú, kézi adagolású automata papírlap-hajtogató gép. Tudja a DIN 824 szabvány szerinti hajtogatást. Javasoljuk fénymásoló-centrumoknak és olyan irodáknak, ahol műszaki rajzokat készítenek vagy sokszorosítanak.
  neofold hs: gyors automata hajtogatás


Korábbi, már nem gyártott Neolt termékek archivuma

Az alábbi termékeket már nem gyártják, újonnan nem kaphatók!

 • Olcsó pneumatikus fóliázó- és laminálógép. Hideg laminálás, hideg kasírozás.
  gazdaságos lamináló
 • Az "E" sorozatú hajtogatógépek gazdaságosak, félautomaták és csak 50W fogyasztásúak. Az olasz Neolt kézi adagolású tervrajzhajtogató gépekkel két lépésben A/4 méretre hajtogathatja a nagy méretű tervrajzokat, térképeket.
  gazdaságos papírhajtogató
 • Két fűtött hengeres professzionális lamináló-enkapszuláló berendezés. Az összes funkció billentyűzetről állítható be. A hengerek hőmérséklete és a laminálási vastagság leolvasható a kijelzőről. A hengerek sebessége a billentyűzeten beállítható és a kijelzőről leolvasható.
  laminálógép
 • Két fűtött hengeres professzionális lamináló-enkapszuláló berendezés. Az összes funkció billentyűzetről állítható be. A hengerek hőmérséklete és a laminálási vastagság leolvasható a kijelzőről. A hengerek sebessége a billentyűzeten beállítható és a kijelzőről leolvasható.
 • A diazo másológépek a reprográfia területén kezdenek újra divatba jönni alacsony üzemeltetési költségük és környezetbarát működtetésüknek köszönhetően. A Neolt már több, mint 20 éves gyakorlattal gyártja és fejleszti ezeket a másológépeket.
 • DUAL sorozat: kétfunkciós gép hideg és meleg laminálás, enkapszulálás. Nem kell várni a bemelegedésre - lehűlésre, ha vegyesen akar hideg és meleg munkát végezni. előlről: meleg laminátor - hátulról: hideg laminátor. Laminálás és enkapszulálás - két berendezés egy áráért!
  dupla laminátor
 • A foam trimmerek (habanyagvágók) habosított műanyaglemez, szendvicslemez, habkarton lemez, extrudálással habosított PVC tábla, kartonnal bevont polisztirol lemez vágására alkalmasak.
 • Professzionális univerzális elektromos forgókéses vágógép (lapszabász gép). Nagy sűrűségű anyagok darabolására is alkalmas.
  univerzális vágógép dekoratőröknek

Jobb oldali blokkok


Európai gyártás, olasz design, világszínvonal.
Nézze meg a Neolt Factory modern gyártási technológiáit.

Copyright (c) Digit Bt., Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu