Contex MFP Repro multifunkciós rendszerek

Contex MFP Repro multifunkciós rendszerek

Vegyen egy Contex szkennert - és varázsoljon a nagyformátumú nyomtatójából egy nagyteljesítményű multifunkcionális repro megoldást.

Illeszthető a vezető gyártók minden nagyformátumú nyomtatójához.

Canon, HP, Epson, OcéA Contex MFP Repro megoldással egy Contex szkennerből és egy új vagy meglévő nyomtatóból kis helyigényű fénymásolót kaphat. Teljesítmény és sokoldalúság kompromisszumok nélkül.

Contex MFP Repro

Van megoldásunk bármilyen igényhez, legyen az akár alkalmi másolás, nyomtatás és szkennelés az irodában vagy nagy mennyiségű szolgáltatás egy reprográfiai osztályon, fénymásoló szalonban, netalán nyomdaipari szolgáltató cégnél.
központok.

A Contex MFP Repro teljes funkcionalitású megoldás képek és dokumentumok beolvasására, másolására, megosztására és javítására. Kiemelkedő képminőséget kap eredményül, munka közben pedig valós idejű képet a minőség javításáról és fakó, piszkos, vagy rosszul árnyékolt dokumentumok automatikus tisztításáról.

A beépített munkacsoportos együttműködési lehetőség azt jelenti, hogy bárkinek elérhetővé válik az e-mailbe szkennelés, mappába szkennelés. A szkennert megoszthatja másokkal a helyi számítógépes hálózaton (LAN) vagy egyes modelleknél Gigabit Ethernet hálózaton.

A Contex MFP Repro csomag tartalmaz egy széles formátumú professzionális Contex szkennert, az intuitív nextImage Repro szoftvert szkenneléshez és másoláshoz, valamint egy magas állványt.

A Contex MFP Repro tartalmazza a Nextimage Repro szoftvert.
A Nextimage licensz engedi a szoftver telepítését több munkaállomásra is.
  • "Mindenttudó", érintőképernyőn kezelhető szkennelő és másoló alkalmazás.
  • Előnézet, méretre vágás, paraméterek állítása professzionális módon.
  • Másolás korlátlan számú nyomtatóra hálózaton vagy USB-n keresztül.
  • SnapCrop: a kép széleinek egyszerű levágása (Contex szabadalom).
  • Programozható gombok - a leggyakoribb feladatokat hozzárendelheti három gombhoz.
Ár: 0,00Ft
Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu