Vegyen most asztali rögzítőt a CIAK vágógéphez

Vegyen most asztali rögzítőt a CIAK vágógéphez

Hordozható és rögzíthető

Vegyen most asztali rögzítőt a CIAK hordozható vágógéppel együtt, és mi ajándékba adunk egy pár egykezes gyorsrögzítőt hozzá!

egykezes gyorsrögzítők vágóvonalzóhoz

A CIAK horizontális vágók professzionális eszközök, vízszintes felületre helyezve könnyedén elvághat akár 12-20 mm vastag lapokat is. Az opcionális asztali rögzítővel a szabadon mozgatható vágóvonalzó asztal szélére csavarozható, így teljes értékű vágóasztalt kap.

Ha most vásárol CIAK Professional vagy CIAK Power vágógéphez asztali rögzítőt, megajándékozzuk egy pár egykezes pillanatszorítóval. A pillanatszorítós rögzítővel könnyen odaerősíthető vagy levehető a vágógép a munkaasztalról.

rögzített vágó

Az asztal széléhez rögzített vágógép alá nem kell vágóalátétet tenni. A rögzített vágóval gyorsabban, pontosabban lehet dolgozni, vastagabb anyagok is elvághatók.
A CIAK horizontális kézi vágógépek profi eszközök, számos opcionális kiegészítővel. Minél több kiegészítővel rendelkezik, annál többféle munkára képes.

Ossza meg az akció hírét másokkal is a facebookon!

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu