A Canon bemutatta az imagePROGRAF iPF510 nagyformátumú nyomtatót

A Canon bemutatta az imagePROGRAF iPF510 nagyformátumú nyomtatót

Az új A2 plotter hatékony irodai eszköz.

A Canon bemutatta a 17" (43 cm) széles imagePROGRAF iPF510 nagyformátumú nyomtatót, amely a sikeres Canon imagePROGRAF LP17 A2+ nyomtatót váltja fel.

Az ügyfelek igényeinek megfelelően az új nyomtató már támogatja a HP-GL/2 és HP-RTL szabványokat, így hatékonyabban segíti a CAD és a GIS* szakemberek munkáját. Az imagePROGRAF iPF510 kompatibilis a 32 és 64 bites Microsoft Windows 7, valamint az Apple Macintosh OS X operációs rendszerekkel is.

A kiváló nyomtatási minőséget, nagy teljesítményt és költséghatékonyságot biztosító Canon imagePROGRAF iPF510 A2+ nyomtató megfelel a kereskedelmi, vendéglátó- és szórakoztatóipari, egészségügyi, oktatási, közszolgálati, közlekedési szervezetek házon belüli nyomtatási igényeinek is. Az alacsony zajszint és a kisebb fogyasztás révén üzembe helyezhető bármilyen irodában.
Egyszerűen használható szoftverének köszönhetően az imagePROGRAF iPF510 lehetővé teszi a nagyformátumú nyomatok házon belüli elkészítését, legyen szó értékesítést segítő feliratról, plakátról, vállalati közleményről, irodai dokumentumról, térképről vagy a CAD alkalmazások anyagáról. A Canon reaktív tintarendszerével rendelkező nyomtató négy dye (festékalapú) tinta - cián, bíbor, sárga és fekete -, valamint két pigmentes matt fekete tinta használatával állít elő élénk, teljes értékű posztereket, jól átlátható szöveges dokumentumokat és műszaki rajzokat.
Az imagePROGRAF iPF510 nagyformátumú nyomtatóhoz mellékelt PosterArtist Lite szoftver segítségével bárki egyszerűen, néhány lépésben hozhat létre különféle posztereket. A PosterArtist csomag új teljes verziója, a PosterArtist v2.20 külön vásárolható meg. A programcsomag a 32 és 64 bites Windows XP, Windows Vista és Windows 7 operációs rendszereket támogatja, új grafikai elemeket tartalmaz, és használható más Canon nyomtatókkal is.

A Canon iPF510 megrendelhető már a Digit webáruházában.


* CAD= számítógéppel támogatott tervezés
GIS= térinformatikai rendszer


Megosztás a facebookon

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu