Bal oldali blokk


Merre tart a fejlődés?

Érdekességek, hírek a 3D nyomtatás gyorsan változó világából.
Ha érdekli az additív gyártás, gyors prototípuskészítés, kövessen minket a facebookon is.

www.facebook.com/Digit.Bt

A 3D Systems megvette a Geomagic céget

A 3D Systems megvette a Geomagic céget

Tovább bővül a 3D megoldások kinálata


3D SystemsA 3D Systems aláírta a végleges megállapodást a Geomagic Inc. megvételéről. A megvásárolandó cég a világ egyik vezető szolgáltatója a 3D-s megoldások területén - beleértve a tervezés, modell-felépítés és a 3D szkennelés szoftveres eszközeit. A Geomagic megoldásai alkalmazhatóak a három dimenziós tartalom létrehozásához és a termékek vizsgálatához az egész tervezési és gyártási folyamat során. A 3D Systems évek óta együtt dolgozott a Geomagic céggel a háromdimenziós tartalmak nyomtatását lehetővé tévő megoldások fejlesztésének gyorsítása érdekében, és most egyesítik erőfeszítéseiket a 3D tervezés és a 3D nyomtatás demokratizálásának meggyorsításáért.

A Geomagic erőteljes 3D-s képességeivel (pl. a 3D beolvasás, felületi poligonháló szerkesztés, tervezés, testfelépítés, ellenőrzési és 3D letapogatási megoldások) bővül a 3D Systems 3D-s tartalom készítési megoldásainak választéka: a 3D nyomtatók, anyagok, globális 3D nyomtatási szolgáltatások, fogyasztási termékek, megoldások és kiegészítő szoftver megoldások - beleértve a tavaly októberben megvett Rapidformot is - palettája.

GeomagicA felvásárlás várhatóan 2013 első negyedévében lezárul. A 3D Systems és a Geomagic elkötelezett ügyfelei sikereinek érdekében az átmenet alatt is és a jövőben is.


Mutassa meg másnak is a facebookon!

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu