2011 legjobb fényképnyomtatója

2011 legjobb fényképnyomtatója

a Canon iPF8300


A Canon imagePROGRAF iPF8300 nagyformátumú nyomtatót a European Digital Press Association (EDP) a "2011-es év legjobb fotónyomtatója" címmel tüntette ki a FESPA Digital kiállításon.


edp díjAz EDP elismerően nyilatkozott az iPF8300 nyomtató 12 színű tintakészletéről, és továbbfejlesztett színskálájáról, valamint azokról a további hasznos funkciókról, amelyeket a sokoldalú reklámanyag-nyomtató kínál a felhasználók számára.
Az EDP, a digitális grafikával foglalkozó kiadók szövetsége ezzel a díjjal tünteti ki a grafikai és művészeti iparág leginnovatívabb és legjobb minőségű termékeit.
Az EDP tagjai 18 ország digitális nyomtatással és határterületeivel foglalkozó magazinjai, amelyeket összesen több, mint egymillió szakember olvas rendszeresen. A szövetség azon termékeket díjazza, amelyek a grafikai-művészeti iparág legjobbjai a minőséget és az innovációt tekintve.

Az imagePROGRAF iPF8300 a vízbázisú tintasugaras nyomtatókkal ma elérhető lehető legjobb minőséget biztosítja. A nyomtató a Canon 12 színű LUCIA EX pigmentes tintarendszerét és innovatív nyomtatási technológiáját használja a nagyobb nyomtatási pontosság és a szélesebb színterjedelem érdekében. A printer teljes mértékben kielégíti a professzionális felhasználók kifinomult nyomtatási minőség iránti igényét.

a legjobb LFP nagyformátumú fényképnyomtató"Nagyon örülünk, hogy a fényképészet, a próbanyomat-nyomtatás és a nagy termelékenységű megoldások piacán egyre népszerűbb CANON imagePROGRAF iPF8300 elnyerte ezt a díjat. A nyomtatóban található innovatív digitális képalkotási eljárás és tintatechnológia - az elérhető legszélesebb színskála mellett - kimagasló minőségű nagyformátumú nyomatokat biztosít, ezzel a professzionális nyomtató-felhasználók kiaknázhatják a nagyformátumú megoldásokban rejlő egyre növekvő üzleti lehetőségeket”
- Yuichi Miyano, a Canon Europe LFP igazgatója


Megosztás a facebookon

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu