Két új 3D nyomtató az AEC piacnak

Két új 3D nyomtató az AEC piacnak

ZPrinter150 és ZPrinter250
- az elérhető 3D nyomtatás


A Z Corporation folytatja erőfeszítését, hogy a 3D nyomtatást elérhetővé tegye minden dizájner, mérnök, építész és diák részére. E célt szolgálja a két új, hatékony üzleti 3D nyomtató bejelentése.


A ZPrinter® 150 (monokróm, várható ára kb. 12.990 euro*) és a ZPrinter® 250 (sokszínű, 21.990 euro*) kis helyigényük miatt ideálisan használhatók tanteremben, kis irodában, üzletben is. A belépő szintű 3D nyomtatókkal ellentétben az új ZPrinter 150 és 250 könnyen üzembe helyezhető, nagy felbontású és a legalacsonyabb működési (modell építési) költséggel büszkélkedhet.

A beruházás gyorsan megtérül, mivel egyéb 3D nyomtatási eljárásoknál 5-10-szer gyorsabb, ráadásul egyedüliként képes több modellt egyszerre nyomtatni. Ez a hatalmas előny lehetővé teszi, hogy a ZPrinter egy egész - iskolai vagy vállalati - osztály alkotásait egy időben elkészítse.

Csak a ZPrinter 250 és a többi színes ZPrinter képes egyszerre nyomtatni sok színnel. A színes 3D nyomtatással a tervezők és a diákok jobban tudják kiértékelni terveiket. A 3D modell fontos részletei hangsúlyozhatóak színes grafikával, logóval, szöveggel.


A ZPrinter 150/250 néhány tulajdonsága
:
  • felbontás: 300 x 450 dpi
  • legfinomabb részletek: 0,4 mm
  • vertikális építési sebesség: 20 mm/óra
  • építési méret: 236 x 185 x 127 mm

Mindkét új ZPrinter rendelkezik azokkal az automatizmusokkal amelyeket az Industria nagydíjat nyert középkategóriás ZPrinter 450-el vezettek be, azaz automatikus setup, automatikus porbetöltés, az alapanyagok és a nyomtatás menetének folyamatos ellenőrzése. Irodában vagy tanteremben tiszta, csendes és veszélyes hulladékoktól mentes használatot biztosítanak.

"A ZNyomtatás ára annyira lecsökkent, hogy a felhasználók széles körének hozzáférhetővé vált. Töretlenül folytatjuk a forradalmat új 3D nyomtatóinkkal. Bár kisebb méretűek, mint az eddigi berendezéseink, mégis hozzák a Z Corp. garantálta minőséget, sebességet és hatékonyságot." - John Kawola, CEO, Z Corporation

A ZPrinter 150 és ZPrinter 250 már megrendelhető Magyarországon is a Digit Számítástechnikánál (www.nagyformatumu.hu).


A Z Corporation

A Z Corporation által szállított 3D technológiák segítik a dizájnerek, mérnökök, építészek-tervezők munkáját, hogy terveik már elsőre jól sikerüljenek. A ZPrinter® 3D nyomtatók, a ZBuilder gyors prototípus gyártó berendezések és a ZScanner® 3D lézerszkennerek lerövidítik a tervezési folyamatot, segítik az új ötletek megvalósítását, javítják a kommunikációt, előmozdítják a csoportmunkát és csökkentik a hibák számát. A Z Corp. megoldásai lefedik a teljes 3D CAD/BIM tervezési folyamatot a koncepciótól a végső ellenőrzésig. Honlapjuk a www.zcorp.com.


A Digit Számítástechnika

Az 1981-ben alapított magyar cég a 2D és 3D digitális megjelenítés eszközeinek specialistája. Professzionális megoldásokat kínál mérnökirodáknak és grafikai stúdióknak. A Z Corporation hivatalos magyarországi viszonteladója és szakszervize. További információk a cég honlapján: www.nagyformatumu.hu.

* Ajánlott nettó listaárak.

Kapcsolódó oldalak

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu