A Contex HD Ultra szkennerek a legjobbak

A Contex HD Ultra szkennerek a legjobbak

Elismerés és teszt

A Contex HD Ultra széles formátumú szkenner-család elnyerte a Wide-Format Imaging "2012 Top Product Award"  - az év legjobb terméke - díjat a 24 hüvelykes vagy annál nagyobb széles formátumú szkennerek kategóriájában. A Wide-Format Imaging magazin olvasóinak szavazatai alapján idén hetedik alkalommal kiosztott Top Product Awards a széles formátumú képalkotási iparágban áttörést eredményező termékeket ismeri el.

A 2011 harmadik negyedévében bejelentett Contex HD Ultra szkennerek sebességükkel, termelékenységükkel és képminőségükkel vívták ki az elismerést.



A0 színes szkenner


Contex HD Ultra szkenner tesztA Contex HD Ultra sorozat azonos alapokra épülő 25 különféle 36" és 42" széles szkennerből áll. "A leggyorsabb szélesformátumú szkenner a piacon", a Contex HD Ultra 4290i+ a cég csúcsmodellje.

A BLI független berendezés-vizsgáló laboratórium részletesen tesztelte és összehasonlította a konkurenciával a HD Ultra 4290i+ szkennert.


Megosztás a Facebookon

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu