40 évesek lettünk...

40 évesek lettünk...

Mi kereskedünk … Ön profitál. Már 40 éve.


2021.9.30.

Digit - alapítva 1981-benAz idén 40 évesek lettünk, vagyis középkorúak. Nekünk hol gyorsan, hol lassabban telt el ez a negyven év, de mindenképpen a legújabb kori magyar gazdaságtörténet legnehezebb időszakán ívelt át. Egy olyan időszakon, amelynek minden pillanata kihívás volt a kisvállalkozások számára, és amelyben a puszta életben maradás sem volt egyszerű.
De alkalmazkodtunk a gyorsan változó piaci viszonyokhoz, a digitalizáló tábláktól kezdve, a nagyformátumú nyomdai termékek forgalmazásán át, eljutva a több ágazatnak is profi eszközökkel szolgáló termékkínálatig.
Hogy milyen volt ez a 40 év? Mindenképpen mozgalmas. Nemcsak kínálatunk változott, ennyi idő alatt a munkatársak is. Azonban a több évtizede nálunk dolgozó kollégák ma is biztosítják vevőinknek a szaktudást és hitelességet.
A Digit az évtizedek alatt, a hazai igények kiszolgálása mellett, export-import céggé nőtte ki magát, a digitális alkalmazkodás pedig több válságidőszakon is átsegítette.

Most tehát köszöntjük Önt, kedves Érdeklődő és kérjük, legyen részese, hogy a visszatekintés, a retró jegyében méltóképpen ünnepelhessük ezt a kerek évfordulót.

Vásároljon tehát évfordulós akciónk keretében, nézze meg virtuális képarchívumunkat és játsszon velünk! Mindenki nyer, aki kitölti évfordulós kvízünket! Nem állítjuk, hogy kimagaslóan értékes, viszont hasznos nyereményekért, és magáért a játék izgalmáért játszik, aki részt vesz a kvíz kitöltésében.

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu