3D szkenner


a ZScanner önpozicionáló 3D lézerszkenner szabadon mozgatható
3 dimenziós digitalizálás
Rugalmas 3D digitalizálás mobil önpozicionáló 3D szkennerrel

A hagyományos 3D lézerszkennerek igénylik a fix állvány, mechanikus karok vagy külső pozícionáló eszközök használatát. Ezért a nehezen elérhető tárgyak beolvasása lehetetlen vagy igen sok utómunkát igényel az egyes beolvasások összeillesztése.
Az önpozicionáló 3D kéziszkennerek a beolvasandó objektumra helyezett célpontok segítségével helyezi el magát a térben, ezért bárhol használható.

Beszkennelni egy autót? Nincs lehetetlen!
A hordozható térszkennerek a teljes beolvasást egy menetben el tudják végezni - köszönhetően a kézben tartható eszköz mobilitásának.

A 3D szkennereket eredményesen használhatja a mérnöki rekonstrukciós visszafejtés (reverse engineering), csomagolás, művészeti tárgyak (szobrok, épületek) archiválása és restaurálása, ergonómiai tervezés, lézeres digitalizálás, stb. területén.

Creaform 3D szkennerek

Önpozícionáló, hordozható, kézben tartható 3D szkennerek. Innovatív megoldás, gyors térszkennelés, maximális mobilitás. Nem igényelnek külső pozícionáló eszközt, állványt.
 • Könnyű, hordozható háromdimenziós szkenner. Fehér fénnyel működik, egyszerűen kezelhető, praktikus eszköz.
  Creaform GoSCAN 3D szkenner
 • HandySCAN 3D™ portable handheld laser scanners. The truly portable metrology-grade 3D scanners delivering highly accurate measurements.

 • A 3D szkennerekkel digitalizált adatállományon elvégezheti vele a végső műveleteket, a CAD szoftverekben vagy 3D nyomtatáshoz való alkalmassá tételhez.
  VXmodel

3D szoftverek • A 3D szkennerekkel digitalizált adatállományon elvégezheti vele a végső műveleteket, a CAD szoftverekben vagy 3D nyomtatáshoz való alkalmassá tételhez.
  VXmodel

 • A 3D szkennerekkel digitalizált adatállományon elvégezheti vele a végső műveleteket, a CAD szoftverekben vagy 3D nyomtatáshoz való alkalmassá tételhez.
 • A 3D szkennelt modelek ellenőrzésére szolgáló szoftver.
 • Komplett megoldás a 3D szkennerekkel digitalizált adatállományok SolidWorks szoftverben való további feldolgozásának segítéséhez.
 • A Geomagic Wrap szoftverrel állíthat elő legegyszerűbben, leghatékonyabban, leggyorsabban, legpontosabban a 3D szkenneléssel kapott pontfelhőből 3D poligonális modelleket.

Jobb oldali blokkok


Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu