Nulla százalékos hitellehetőség

Nulla százalékos hitellehetőség

GINOP-8.3.5-18


2020.6.11.

0%-os uniós hitel (a közép-magyarországi régió kivételével)


Jelentős az érdeklődés a válság hatásainak kivédésére átdolgozott, európai uniós forrású Mikro- és Kisvállalkozások Technológiai Korszerűsítése Célú Hitelprogram (GINOP-8.3.5-18) iránt, amely június 12-től már igényelhető az MFB Pontokon.


A változatlanul nulla százalékos kamat mellett elérhető hiteltermék az eddigi beruházási célok mellett önálló forgóeszköz és likviditás finanszírozást is biztosít a vállalkozások számára. A 137 milliárd forinttal növelt keretösszegű program ezzel a legjobb árazású finanszírozási lehetőség a gazdasági visszaesés alatti működés biztosításához, illetve a legolcsóbb megoldás a krízis utáni technológiai versenyre történő felkészüléshez. A KKV Technológia Hitelprogram átalakított és új célok között felosztott 137 milliárd forinttal megemelt keretösszegének 50%-a beruházási célra, 50%-a pedig a likviditás, működés finanszírozására fordítható. A hitel futamideje beruházási hitelcél esetén maximum 7 év, a felvehető legmagasabb hitelösszeg pedig 150 millió forint.


A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program feltételrendszerének megfelelően a hitel felvételére devizabelföldinek minősülő, Magyarország területén - a közép-magyarországi régió kivételével - székhellyel, telephellyel illetve az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén - a közép-magyarországi régió kivételével - fiókteleppel rendelkező KKV-k jogosultak.



További információ: hitel@digit.hu

Copyright (c) Digit Bt., All rights reserved - www.nagyformatumu.hu/de/ - Kontakt - de