Canon 5 színű reaktív tintarendszer

Canon 5 színű reaktív tintarendszer

A Canon imagePROGRAF sorozatú LP17, LP24, iPF5x0, iPF6xx, iPF7xx, iPF8xx CAD/GIS nyomtatók (színes tintasugaras plotterek) színrendszere

A nyomtatók 5 színt használnak, a nyomtatófej 6 csatornás, a mattfeketéből egyszerre kettőt lehet behelyezni.

A C, M, Y, K dye (festék alapú) tinta, a MBk (mattfekete) pigmentes.
Egyszerre 4 színnel történik a nyomtatás, a mattfekete vagy fekete tinta választása a nyomtató meghajtóban kiválasztott nyomathordozótól függően automatikusan történik. Normál és matt hordozókhoz a mattfekete, bevonatos és fényes papírokra a fekete tintát használják a nyomtatók.

L-COA image processor

A Canon új L-COA képfeldolgozó processzora a CAD / GIS alkalmazásoknál megkövetelt extra finom vonalakat és rajzokat készít. Képes a nyomtatófejek nagy sebességű meghajtására. A nyomtatandó objektumnak (szöveg, fotó, művészi) megfelelő optimalizált képfeldolgozást végez.

Éles kontúrok

A reaktív tinta éles kontúrokat eredményez a pigmentes és dye alapú tinták együttes használatának köszönhetően. Míg a dye tinta beszívódik a hordozó felületébe, a pigmentes tinta megmarad a felületen. A kétféle tinta nem keveredik, nem oldódik egymással. Ezért vonalas rajzoknál a kontúrok nem fátyolosak, nem elmosódottak, hanem igen élesek maradnak. Extra vékonyságú vonalak is jól láthatóak.

Élesebb körvonalak és vonalas ábrák

Élesebb körvonalak és vonalas ábrák nyomtathatóak a Canon speciális módszerével. A betűk belseje matt-fekete, fekete és cián tintával kerül kinyomtatásra, a körvonalakat pedig a nagyobb denzitás érdekében matt-fekete tintával kiemelik. Így egész kis betűméretnél is ragyogóan olvasható feliratok készíthetőek.

Rendelje meg a tintakazettákat a legkedvezőbb áron webáruházunkból!

Gyors és egyszerű. A webshopban a bal oldalon található "Nyomathordozó & tinta az Ön nyomtatójához" menűből válassza ki a megfelelő nyomtatót és máris láthatja a kompatibilis tintákat és papírokat. Ha további információra van szüksége keressen minket: írjon vagy telefonáljon.

Ár: 0,00Ft
Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu