PageDrop szolgáltatás

Bárhol szkennelhet

Felhő-alapú megoldás nagyformátumú szkenneléshez

- Képzelje el, hogy egy irodaházban odalép bármelyik széles-formátumú szkennerhez és bármilyen segítség vagy helyismeret nélkül egyszerűen beszkennelheti amit akar.

- Gondolja csak el, hogy bemegy egy fénymásoldába és az okostelefonján az ismerős kezelőfelület segítségével egyszerűen beolvassa az ismeretlen szkenneren a dokumentumot, az eredmény pedig rögtön megjelenik ott, ahol Önnek szüksége van rá.

Minden szkenner olyan, mintha a sajátja lenne

A PageDrop támogatással rendelkező bármelyik Contex szkenner a beolvasott dokumentumot el tudja küldeni az Ön által választott helyre. A PageDrop használatához nincs szükség PC-re. Csupán egy okostelefon vagy egy táblagép kell a rendkívül egyszerű művelethez. Beteszi a szkennelendő dokumentumot a szkennerbe, a mobillal vagy tablettel beolvassa a szkenneren lévő QR kódot, a beszkennelt dokumentum pedig bekerül az Ön által választott helyre.

Oda kerül a kép ahol szükség van rá

A PageDroppal használt Contex szkenner az első nagyformátumú szkenner amely valóban Önnek dolgozik. Elég megmondania, hogy hová óhajtja tenni a dokumentumot, a többit a PageDrop elvégzi ön helyett. A PageDrop a beszkennelt képet elküldi e-mailben,vagy behelyezi a DropBox, Amazon, Autodesk 360, Google Drive fiókjába, vagy akár kinyomtatja egy HP ePrint nyomtatón.

A1, A0 szkennelés ahova kell

  • Minden PageDrop szkennert sajátjaként használhat.
  • Támogat minden iOS és Android okos-teleffont vagy táblagépet.
  • HTML5 web interfész.
  • A képek a szkennerről közvetlen a kért helyre kerülnek.
  • 24 bites színes PDF (ver. 1.4) állományt ad.
  • Biztonságos adatátvitel a Contex PageDrop Szervereken keresztül.E-mail


DropBox


HP ePrint

PageDrop: egy webes applikáció

A PageDrop - web app lévén - használható bármely QR kód olvasóval és internetböngészővel rendelkező okostelefonnal vagy teblettel.
PageDrop felvehető az iOS készülékére (iPhone, iPad, stb.), mint egy applikáció. Miután beolvasta a QR kódot válassza a "Add to home screen" parancsot az iOS browserben az applikáció ikonjának létrehozásához. Ezután bármikor szkennelnie kell egyszerűen elindithatja a PageDrop alkalmazást.
Android rendszerű készülékén hasonlóan járhat el. Vegye fel a weboldalt a kedvencei közé (könyvjelző), onnan pedig egyszerűen kiteheti a parancsikont a képernyőre.
Az alkalmazás új lehetőségei és új szkennelési célállomások a későbbiekben automatikusan megjelennek, ehhez nem kell a szkennert frissíteni.


Box.com

ÚJ!


Google Drive

ÚJ!


Microsoft SkyDrive

ÚJ!


A PageDrop biztonságos

A PageDrop tartalmaz egy szabadalmaztatás alatt álló új eljárást a biztonság érdekében. A PageDrop csak Önnek engedi meg a szkenner használatát, ha Ön áll a szkenner előtt.

Szkennelni egyszerű

Olvassa be a QR kódot Válassza ki a célt A PageDrop a többit elvégzi


Ha a beolvasás kész egy e-mailt kap róla.

Milyen szkennerekkel használható?

A PageDrop szolgáltatás kompatibilis a jelenleg kapható Contex HD iFLEX, IQ Quattro 2490, IQ Quattro 4450, IQ Quattro 4490 széles formátumú szkennerekkel, és a korábbi IQ 2490, IQ 4450, IQ 4490 modellekkkel.

A PageDrop a Contex ingyenes szolgáltatása.

Jobb oldali blokkokpagedrop demo link

Tesztelje most!
Olvassa be a QR kódot okostelefonjával és nézze meg hogyan működik a PageDrop.

Copyright (c) Digit Bt., Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu