Magiclée művészpapírok

Magiclée művészpapírok

Szeretettel köszöntjük a Magiclée™ fine art media nyomathordozók oldalán. Az itt látható összes tintasugaras nyomathordozót (médiát) kifejezetten a fotóművészek és képzőművészek igényeihez igazította az InteliCoat, a tintasugaras felületkezelési technológia vezető mestere.

giclée médiaA Magiclée sorozat célja, hogy a művészvilágnak a legnagyobb értékű tintasugaras médiákat biztosítsa - következetes minőséget és megbízható megjelenést minden árkategóriában. A Magiclée a választás lehetőségét adja, hogy minden alkalommal megtalálja a legmegfelelőbb anyagot ... legyen szó, akár sorozatról vagy számozott példányszámú kiadásról, tapétáról, freskóról vagy művészi poszterről, reprodukcióról vagy egyedi alkotásról ... bármekkora legyen is a kihívás.

A Magiclée digitális nyomathordozó-sorozatban megtalálható többféle finom művészpapír, fotóminőségű papír, fényes és matt festővászon, fényes és selyemfényű gyorsan száradó fotópapír, valamint matt prezentációs papír. Mindegyik Magiclée anyag pazar színeket, lenyűgöző minőséget, megbízhatóságot és fantasztikus megjelenést kölcsönöz az Ön alkotásának.

A Magiclée Verona digitális művészpapír (fine art paper, akvarellpapír) hagyományos matt felületű papír hosszú időn át is kifakulásmentes reprodukciókhoz. Ez a természetes fehér finom művészpapír savmentes, ez biztosítja a minőségi archiválhatóságot. A Verona hidegen sajtolt merített aquarellpapír, különlegesen kifejlesztett vízálló tintasugaras bevonattal. Nem tartalmaz optikai fehérítőt, ez teszi lehetővé a kimagasló színhűségű digitális giclée nyomatok elérését. A struktúrált felület különleges szépművészeti nyomatokat eredményez.


Verona 250 HD by Magiclée®

High Definition Smooth Fine Art Paper

A Magiclée VERONA 250 HD egy nagy felbontású (high definition) művészpapír digitális képkészítéshez. Tiszta, tűéles képek nyomtatásához, extrém nagy színterjedelemmel. 250 grammos, sima, matt felületű, 100%-os gyapot (cotton) alapú papír, amelyet kifejezetten képzőművészeti célra fejlesztettek.  A VERONA 250 HD vízálló bevonata nem tartalmaz optikai fehérítőket, kompatibilis a dye, pigmentes, termal és piezo nyomtatókkal. 272 gramm tömegű, 387 mikron vastag inkjet média.

Ár: 0,00Ft

Kapcsolódó termék

Copyright (c) Digit Bt., Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu