Magic Solvent bevonatos papírok

Magic Solvent bevonatos papírok

GFIOP140 140 g/m2 Latex Saturated Wet Strength Paper

140 g/m2 tömegű, latex erősítésű nedvességtűrő beltéri/kültéri poszterpapír promóciós reklámokhoz és plakátokhoz, átvilágítható táblákhoz.

GFIOP212 212 g/m2 Latex Saturated Wet Strength Paper

212 g/m2 tömegű, latex erősítésű nedvességtűrő beltéri/kültéri poszterpapír promóciós reklámokhoz, plakátokhoz, roll-uphoz és tapétának.
A GFIOP anyagok egyik oldalukon bevonatos papírok, amelyeket a nagy termelékenységű piezonyomtatókhoz fejlesztettek ki. Ezek a latexszel átitatott, nedvességtűrő papírok sima felületi kiképzésüknek köszönhetően kivételesen élethű, jellegzetes félfényes felületű nyomatok készítését teszik lehetővé. Hajtogatásnál nem törnek meg, a legtöbb javasolt alkalmazásnál nem igényelnek laminálást. A latex anyagok és a plakátpapír felválthatják az öntapadós vinileket, mivel egyszerű tapétaragasztóval felerősíthetőek és elfedik a hordozófelület egyenetlenségeit. Ráadásul, a vinillel ellentétben, nem sárgulnak ezért tartósabbak. 140 és 212 grammos változatban kapható. A 212 grammos latex anyag a digitális tapéta ajánlott alapanyaga. Gyártáskor teljesítette a 'Class A' lángterjedési tesztet (ASTM E-84-97a). A GFIOP anyagokat csak a tisztán oldószeres nyomtatókhoz javasoljuk, a mild-solvent gépekhez nem.

  • félfényes felület
  • gyors, konzisztens száradás
  • jó terülőképesség
  • hajtogatáskor ellenáll a törésnek
  • jól kezelhető
  • kitűnő tapadóképesség

Ár: 0,00Ft

Kapcsolódó oldalak

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu