Canon imagePROGRAF TX-4000

Canon imagePROGRAF TX-4000

Canon imagePROGRAF TX-4000

A 44" széles formátumú tintasugaras nyomtató újradefiniálja a CAD, GIS és poszternyomtatást, miközben a hatékony működést kiváló nyomtatási minőséggel párosítja.

Canon TX 4000

  • Ötszínű, pigmentes LUCIA TD tintarendszerű színes plotter
  • 1200*2400 dpi felbontás
  • Nagy termelékenység
  • Folyamatos nyomtatás
  • 160, 330 vagy 700 ml-es tintatartályok

CAD, GIS és poszternyomtatáshoz

Különleges tervezés a különleges kényelem érdekében. A Canon imagePROGRAF TX-4000 44" széles nagyformátumú tintasugaras nyomtató gyors, folyamatos nyomtatást biztosít, valamint lenyűgöző nyomtatási minőséget, intuitív funkciókat és alacsony működési költséget.

Irigylésre méltó hatékonyság

Az 1,07 col széles nyomtatófejnek és a folyamatos nyomtatási képesség hatékony, 2,6 A1-es oldal/perces nyomtatást tesz lehetővé. Az új pigmentes tinta pedig gazdaságos használatot biztosít.

Élvezze az alacsony működési költségeket a speciális LUCIA TD tintával, mely még az olcsóbb bevonat nélküli papíron is finom vonalakról és éles szövegekről gondoskodik, kivételes időjárás-állóság mellett.

Kompakt és kényelmes

A karcsú, nagy formátumú TX-4000 nyomtató gond nélkül elhelyezhető a kisebb munkahelyeken, továbbá intuitív használatot ígér egyszerű tekercses betöltéssel és sokoldalú lerakási opciókkal.

Melyiket válasszam?

A 2018-ban bevezetett TX sorozatú nyomtatók 3 féle szélességben kaphatóak. Kiválóan alkalmasak mérnöki, tervezési, térképészeti feladatokhoz. Új, 5 színű pigmentes tintájuknak köszönhetően nagyszerűek prezentáció készítéshez, poszternyomtatáshoz is még az olcsóbb nyomathordozókra is.


Az ideális társ a legnyagyobb méretű műszaki rajzok, térképek, tervrajzok, poszterek nyomtatásához.
Hívjon az 1-224.0360, 20-966.5412 telefonszámon vagy írjon.

Ár: 0,00Ft

Jobb oldali blokkok

Copyright (c) Digit Bt., Budapest, Minden jog fenntartva. - www.nagyformatumu.hu - kapcsolat - adatvédelmi tájékoztató - hu